Helen de Lange

Helen de Lange

Contactinformatie

Helen de Lange

leraar po

Mijn naam is Helen de Lange en ik ben werkzaam als Bovenschools Coƶrdinator Engels en Internationalisering en Vakleerkracht vvto Engels bij Stichting Robijn. Daarnaast ben ik trots ambassadeur van eTwinning, de online community voor leraren in Europa. Ik maak met internationaliseringsprojecten mijn Engelse lessen graag betekenisvol. Ook combineer ik dit met andere vakgebieden. CLIL (Content and Language Integrated Learning) is dan ook een vast onderdeel van mijn aanbod.

Van het enthousiasme van anderen en het leren van nieuwe dingen om mijn onderwijs te verrijken krijg ik veel energie. Onlangs ben ik Muziekspecialist en Cultuurcoƶrdinator geworden, om deze vakgebieden beter aan te bieden in combinatie met Engels en internationalisering. Op dit moment verdiep ik mij in meertaligheid en probeer ik de internationale competenties te verweven in ons onderwijsaanbod.

Ik heb veel ervaring in verschillende functies binnen het primair onderwijs. Daarbij kom ik regelmatig voor gevarieerde uitdagingen te staan, waarbij ik mijn expertise graag inzet om te begeleiden en te sturen zodat de uitdaging gezien kan worden als een kans.

De kans om een actieve bijdrage te leveren aan de actualisatie van de kerndoelen maakt me erg enthousiast. Ik heb dan ook enorm veel zin om met het kerndoelenteam aan de slag te gaan.