Erik-Jan Stegeman

Erik-Jan Stegeman

Contactinformatie

Erik-Jan Stegeman

leraar vo

Ik ben Erik-Jan Stegeman, echtgenoot, vader van drie pubers, 16 jaar werkzaam als docent bewegingsonderwijs op het Carolus Clusius College in Zwolle en een sportieve teamspeler. Als leraar bewegingsonderwijs zie ik dat de beweegvaardigheid afneemt. Zingeving van bewegen wordt naar mijn mening te vaak en te gemakkelijk gezocht in gezondheid. Daarnaast mag het allemaal wel een ‘onsje’ meer samen zijn. Uitdagingen van deze tijd die om een antwoord vragen.

Als lid van het kerndoelenteam bewegen en sport wil ik een bijdrage leveren aan actuele, toekomstbestendige en breed gedragen kerndoelen. Kerndoelen die uitnodigen tot het formuleren van antwoorden op bovenstaande uitdagingen.

Ik kijk er naar uit om hier vanuit de praktijk aan bij te mogen dragen. Dit wil ik doen door de bevindingen van ons kerndoelenteam te spiegelen aan leerlingen, collega’s en netwerken. Nieuwsgierig ben ik naar het ontwikkeltraject, de ontmoetingen en de veelheid van ideeën. Ik heb zin om daarbij veel te mogen leren. Samen met collega’s werk ik met een glimlach graag aan beter onderwijs.