Michiel Hermans

Michiel Hermans

Contactinformatie

Michiel Hermans

leraar vo

‘Een levenlang met plezier en goed leren bewegen!’

Dat is de missie die ik iedere dag probeer na te streven. Ik vind het belangrijk dat leerlingen gaandeweg hun schoolloopbaan hun eigen beweegidentiteit ontwikkelen: wie ben ik? Wat kan ik? Wat vind ik leuk om te doen en waar kan ik dat dan vinden?

In deze zoektocht probeer ik mijn leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden door ze te coachen en samen met ze terug- en vooruit te blikken.

Ik richt mijn lessen graag gevarieerd in waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Daarnaast probeer ik de gehele hedendaagse bewegingscultuur aan te spreken waarbij ik continu op zoek ben naar trends en ontwikkelingen op sport- en beweeggebied. Ik denk daarbij graag ‘out-of-the-box’.

Mijn naam is Michiel Hermans, trotse papa van drie kinderen en inmiddels ruim 13 jaar werkzaam als leraar lichamelijke opvoeding op het Blariacumcollege in Venlo. Daarnaast ben ik voorzitter van de KVLO afdeling Limburg waarbij ik samen met het bestuur scholingsdagen organiseer voor docenten LO uit de provincie Limburg.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met deze uitdagende klus. Ik sta nog dagelijks met veel plezier voor de klas, dus ik weet wat er speelt en ik neem deze ervaringen graag mee naar het kerndoelenteam!