Ze komen eraan: lees hier wanneer SLO de conceptkerndoelen digitale geletterdheid oplevert

Redactie Geplaatst op 30 november 2023

SLO ontwikkelt samen met het onderwijsveld conceptkerndoelen voor de nieuwe leergebieden burgerschap en digitale geletterdheid. De opdracht om kerndoelen te ontwikkelen voor deze twee leergebieden vraagt extra aandacht, omdat er nog geen bestaande kerndoelen zijn. De kerndoelen die de kerndoelenteams met leraren en vakexperts ontwikkelen zijn niet alleen nieuw, maar hangen samen met andere leergebieden die onlangs gestart zijn met de ontwikkeling. De afronding van deze conceptkerndoelen vraagt daarom iets meer tijd. SLO levert de conceptkerndoelen burgerschap en digitale geletterdheid in plaats van eind 2023, begin maart 2024 op.

Meer lezen? Lees hier de kamerbrief van 28 november 2023: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2023/11/28/derde-voortgangsbrief-masterplan-basisvaardigheden

Wil je als een van de eerste de conceptkerndoelen lezen? Meld je dan aan voor de automatische updates onderaan deze pagina!

wil je dit delen?

blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Aanmelden updates

* zijn verplicht
Leergebieden